Kamis, 15 November 2012

hap van de organisatie. Er is een secretariaat in elk va

Toen Mubarak viel uit de gratie in Egypte revolutie in het voorjaar van de Arabische velen van wat voor soort nieuwe regering vrezen waren kunnen overnemen. Sommigen stelden dat aangezien het leger meestal in controle en vrienden ekiosku.com beli met de Verenigde Staten die we niets was hadden te vrezen. Plus, veel van die studenten die begon de revolutie waren ook gematigde moslims of heel liberaal, aanvaarding van alle religies. Andere speculanten gesuggereerd dat de Moslimbroederschap kunnen overnemen, en we moeten voorzichtig zijn wat wij wensen in een nieuwe regeling.

Velen zeiden wij moet niet zorgen over te maken, en dat alles zou zijn prima. Vandaag, de Moslimbroederschap heeft overgenomen, en dingen zijn niet zo glad als we hadden gehoopt, en de broederschap is zeer goed georganiseerd en goed verankerd politiek. Ze zijn in controle, zij maken de regels, en dat is de manier die het gaat worden in de toekomst voor geruime tijd. Wat betekent dat voor de Verenigde Staten en onze diplomatieke inspanningen? Nou, hebben we zijn enigszins afgewezen door de Moslimbroederschap, en gevraagd om genadig toegeven aan hun heerschappij.

Ze willen natuurlijk het geld blijven stromen, en ze beseffen ze zijn verantwoordelijke van het Suezkanaal, en zij vragen dat we hen financiële steun verzenden blijven als wij wensen om hun vrienden te zijn. Om het even wat dat wij willen kan misschien worden onderhandeld voor een prijs. Waar ik vandaan kom dit heet afpersing, maar in het Midden-Oosten is dit aan de orde, en misschien is het tijd dat we get used to it. Toen President Barack Obama ging naar Egypte en een grote toespraak maakte, waarvoor hij ontving een Nobelprijs voor de vrede, was dit vóór de revolutie die in de broederschap eindigde over te nemen.

De Rand Corporation stak een interessant onderzoek papier met een adellijke titel; "De Moslimbroederschap, de jeugd, and Implications for betrokkenheid van Amerika," door Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye en Erin York. Volgens het rapport is een Moslim Broederschap jeugd divisie en;

"Kinderen geen volwaardige leden van de organisatie worden maar ze kunnen affiliate met de broederschap via de organisatie scout programma. Wanneer ze bij middelbare school, ze kunnen worden opgenomen in de MB student sectie en beginnen met het proces van het volwaardige lidmaatschap van de organisatie. Er is een secretariaat in elk van de gouvernementen van Egypte en de jeugd secretaris is belast met de versterking obligaties onder de jongere leden, werven van nieuwe leden, en het voorbereiden van de partij jeugd voor toekomstige leiderschap."

Het verslag en de RAND Corporation onderzoek papier vermeldde niet dat de interactie tussen de jeugd en het leiderschap vergelijkbaar met het oude Griekenland-traditie is als het gaat om hechting. Echter, dat is veilig om te zeggen. Zoals u weet dat de Voorzitter Obama is goed met de Moslimbroederschap leidende rol in Egypte en de methoden gebruiken ze om leiderschap na verloop van tijd, zoals hij wordt aangegeven in commentaren tijdens zijn reizen Midden-Oosten.

Niet alle van de Moslimbroederschap jongeren de neiging om samen met de oprichting Moslimbroederschap Senior. Sommige vraag routinematig deze autoriteit kan nog steeds, degenen die pauze niet zelf leden van de broederschap in de toekomst vindt, maar ze kunnen uiteindelijk levensduur politieke oppositie. In vele opzichten misschien moeten we voorzichtig zijn wat wij willen, volgende keer is er een opstand of revolutie ergens in de wereld. We moeten niet onze kippen rekenen voordat ze uitkomen, noch we een gunstig resultaat verwachten zouden.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar